Tamplaria din PVC este in topul alegerilor, atat pentru resedinte, cat si pentru zone destinate activitatilor profesionale sau recreative. Motivul care sta la baza acestei alegeri consta in beneficiile pe care ni le ofera acest tip de tamplarie pe termen lung: durabilitate excelenta, confort crescut datorita proprietatilor de izolare fonica si eficienta energetica printr-un nivel ridicat de izolare termica.

Cu toate acestea, pentru a ne putea bucura de toate aceste avantaje pentru o lunga perioada de timp si in acelasi timp, pentru a face investitii mai eficiente, este important sa fim atenti la utilizarea si manipularea produselor de tamplarie din PVC, precum si la intretinerea si curatarea acesteia. Astfel, putem sa ne asiguram ca ferestrele si usile noastre din PVC vor avea o durata de viata mai lunga, deoarece nu ne place sa aruncam bani pe fereastra.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont daca aveti tamplarie termoizolanta din PVC:

Utilizarea si manipularea corecta a ferestrelor din PVC – un atu pentru resedinta

Pentru a prelungi durata de viata a ferestrelor din PVC, este important sa acordati mai multa atentie manipularii lor. Fiind disponibila in diferite modele, cu diferite sisteme de deschidere si piese hardware, utilizarea corecta a ferestrelor din PVC este o necesitate daca ne dorim sa fie durabile.

6 recomandari utile pentru utilizarea corecta a ferestrelor din PVC

Pentru a pastra functionalitatea si a asigura siguranta ferestrei dvs., va recomandam sa retineti urmatoarele sfaturi:

  1. Nu incarcati manerul (partea mobila a ferestrei) cu greutate suplimentara.
  2. Nu pozitionati obiecte intre maner si cadru (partea fixa ​​a ferestrei).
  3. Nu trantiti manerul in perete (un impact puternic risca ruperea sau ranirea sticlei).
  4. In cazul ferestrelor si usilor glisante, aveti grija la cadru, care, fiind mai mare, poate duce la impiedicare, cadere si vatamare.
  5. In cazul usilor glisante, exista riscul de ranire, deoarece acestea sunt inchise. Prin urmare, trebuie avut grija speciala.
  6. La reglarea sau inlocuirea pieselor uzate sau deteriorate din PVC, trebuie sa apelati doar la personal calificat.

Intretinerea si curatarea ferestrelor din PVC – pentru ferestrele construite sa dureze

Pe langa manipularea corecta, ferestrele din PVC necesita o intretinere regulata pentru o functionare optima. Pentru procesul de intretinere, este important sa stim cum sa alegem produsele de curatare potrivite si cum sa le utilizam corect, pentru a nu afecta componentele si functionalitatea ferestrelor noastre.

Curatarea profilelor din PVC

Pentru curatarea eficienta a profilelor din PVC, puteti utiliza o carpa umeda. Suprafata este curatata prin frecare usoara pe lungimea profilului din PVC. Va recomandam sa evitati miscarile circulare de frecare.

Intretinerea garniturii

Va recomandam sa stergeti usor praful de pe garnituri cu o carpa curata si umeda.

Curatare fereastra termopan din PVC

Sticla din ferestre din PVC joaca, de asemenea, un rol important in ansamblul ferestrei. Curatarea ei in mod regulat este importanta, in special pentru estetica resedintei dumneavoastra. Puteti utiliza substante speciale gasit pe piata pentru a curata sticla. Va recomandam sa evitati produsele pe baza de alcool, deoarece acestea atrag mai mult praf, ceea ce va ingreuna procesul de curatare. Mai mult, este important sa evitati utilizarea obiectelor ascutite pentru curatarea ferestrelor, indiferent de tipul de murdarie.

Feroneria, profilul si garniturile din ferestre din PVC sunt elemente de baza si sunt extrem de importante pentru buna lor functionare. Intretinerea si curatarea corespunzatoare influenteaza direct durabilitatea si durata de viata a acestora.

Descopera produsele Casera Vestplast din categoria tamplarie din PVC.