Dupa ce traiesti sau lucrezi intr-un spatiu cu tamplarie din aluminiu, te-ai convins pe viata. Aluminiul a decolat cu adevarat ca material de tamplarie pentru casele din anii ’70, iar inovatiile si modernizarile de-a lungul anilor l-au facut doar mai popular.

Tamplaria din aluminiu este de lunga durata

Spre deosebire de cherestea, tamplaria din aluminiu nu se va distruge, nu se va micsora si nu va putrezi in timp. In timp ce vantul, ploaia si aerul sarat al marii vor afecta lemnul, ele nu au niciun efect asupra aluminiu. Acesta nu numai ca este rezistent, dar este rezistent atat la apa cat si la coroziune. Fara indoiala, tamplaria din aluminiu va trece testul timpului.

Este necesara putina intretinere

Daca ati renovat vreodata o casa cu tamplarie din lemn, veti aprecia provocarile mentinerii lemnului. Datorita durabilitatii aluminiului, in mod esential nu este necesara intretinere, asa ca nu este nevoie de a indeparta vopseaua sau de a slefui.

Mentine temperatura

Intr-o perioada cu temperatura scazuta, tamplaria din aluminiu va poate ajuta sa mentineti caldura in cladire. Ferestrele si usile termice pastreaza aerul cald in interior si aerul rece afara.

Este eleganta

Indiferent daca intreprindeti o constructie noua sau una mai veche, tamplaria din aluminiu este atractiva si versatila. Ferestrele si usile din aluminiu rezidential vin intr-o varietate de culori si stiluri pentru a se potrivi esteticii casei dvs., astfel incat, daca optati pentru cele clasice sau moderne, poti gasi un aspect care iti place.

O optiune de tamplarie din aluminiu la preturi accesibile

Surprinzator pentru unii, instalarea tamplariei de aluminiu de calitate in ferestre si usi este adesea mai putin costisitoare decat lemnul.  Acest lucru este cu siguranta bine de stiut daca construiti o proprietate noua. Daca intentionati sa inlocuiti lemnul existent cu aluminiu, acest lucru va costa, dar atunci cand comparati merele cu perele, aluminiul este o optiune competitiva.

Protejarea planetei

Aluminiul este abundent si usor reciclabil, unul dintre cele mai ecologice materiale de constructie din lume. Aluminiul poate fi reciclat la nesfarsit, pastrandu-si proprietatile comerciale ale rezistentei si durabilitatii usoare.

 

Descopera produsele Casera Vestplast din categoria tamplarie din aluminiu.