Cand vine vorba de alegerea de ferestre, tamplaria PVC este printre cele mai populare alegeri. Numeroasele tipuri de profile PVC disponibile variaza in functie de numarul camerelor, inaltimea vizuala a ramei si sistemul folosit.

Ce este tamplaria PVC?

Clorura de polivinil (PVC) este o substanta alba, inodora din categoria termoplastice. Ea prezinta o structura amorfa (fara o forma specifica).

PVC-ul se gaseste adesea in doua variante: „greu” si „moale”. PVC-ul dur este versiunea folosita in domeniul constructiilor civile pentru fabricarea profilelor pentru usi si ferestre, panouri celulare si alte materiale. Atunci cand PVC-ul dur este plasticizat prin diferite procese chimice, acesta devine flexibil. Prin urmare, el poate fi utilizat pentru producerea de echipamente medicale si diverse produse pentru pardoseli.

In consecinta, tamplaria din PVC cuprinde elemente ale unei cladiri, in principal ferestre si usi, din PVC, cu proprietati excelente de izolare la caldura si zgomot si rezistenta ridicata la impact.

Calitatea generala a acestor ferestre este definita atat de profilul PVC folosit, cat si de sticla aleasa. Prin aceste elemente, ferestrele pot asigura o durabilitate indelungata si nivelul de izolare termica si fonica.

In plus, alte aspecte importante in definirea calitatii sunt metoda de realizare a profilului ferestrei, dar si instalarea acestora de catre echipa angajata.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact.